Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Divendres, 25 Febrer 2022 13:41

Celebrem CARNESTOLTES!

Enguany Carnestoltis ens tenia preparades unes consignes ben divertides...

  Dilluns un complement musical, dimarts un complement esportiu, dimecres un complement d'algun ofici i dijous... cada un/a a fer volar la imaginació per poder fer gresca plegats a l'Escola. 

Com ens agrada fer festa a l'Escola, on tothom hi té cabuda: petits i grans. Avui dijous, hem gaudit de l'espectacle dels Akeles, dels balls de cada un dels cursos i de l'originalitat de tots plegats que, amb disfresses ben diverses i originals, hem pintat de molts colors l'ambient de la pista. 

Aquest curs, l'Escola celebra el 60è aniversari i, per aquest motiu, l'alumnat de la Llar, Infantil i Mestres han optat per disfresses de festa: pastissets, magdalenes, pallassos, pastissers i espelmes acompanyàvem a tots els infants de primària per ballar i celebrar Carnestoltes. 

Enguany no hem pogut fer la tradicional rua al Passeig, però esperem que sigui l'últim any amb mesures preventives. Tot i així, la festa sí que ha recuperat força normalitat portes endins. I sinó, les imatges valen més que mil paraules!0ed898ff-493c-4e3f-bdb5-a2d301ae5506.jpg