Aquesta setmana estem d'enhorabona a l'Escola Mowgli. La classe de Toomais ha rebut el 1r Premi Foment de Lectura de l'editorial Bayard per l'activitat: "Lectura amb companyia a l'Hospital de dia Sant Jordi".

Dilluns, 18 Novembre 2019 10:05

Taller nadalenc

El dissabte 9 de novembre, vam gaudir de la primera acció de la Comissió Social: passar una bona estona fent manualitats nadalenques.

Divendres, 15 Novembre 2019 16:47

L'escola al Consell d'Infants Municipal

Ahir es va cel.lebrar a l'Ajuntament d'Igualada l'Acte de constitució del Consell d'Infants per aquest curs. L'escola hi és representada amb dues conselleres, l'Alèxia Prado d'Akeles i la Dolça Prat de Mowglis. Elles seran les encarregades de transmetre en els diferents Consells dels Infants, allò que decidim a l'escola. Segur que ho faran rebé. Felicitats pel càrrec!

Dimecres, 13 Novembre 2019 15:36

Inaugurem la baixada

Aquesta setmana hem tancat el projecte Pintem la baixada que vam iniciar aquest curs.

Dimarts, 12 Novembre 2019 11:04

Observem com a científics

El dimarts 5 de novembre Rikkis i Toomais vam rebre la visita de dos científics: la Patrícia i el Biel.

Envoltats de plena natura, els Rikkis i els Toomais hem gaudit d'un dia aprenent, observant, tocant i alimentant diferents animals al centre d'apropament a la natura de Navàs.
Dimecres, 06 Novembre 2019 18:37

Rikkis i Toomais anem a la biblioteca

Els alumnes de cicle inicial hem anat a la biblioteca municipal d’Igualada per a buscar informació per seguir treballant la crisi climàtica a l’escola.

Calendari