Dimarts, 03 Novembre 2020 18:30

Les tablets i els PCs entren a infantil per aprendre English

En tots els grups d'Esquirols i Pinotxos (Cabana, Granja i Castell), l'anglès en xarxa ja està en marxa.

Després de jornades online confinades, es nota que els nostres nens i nenes estan molt habituats a treballar amb les noves tecnologies. I és per això que aquest any de forma sempre supervisada i gradual, de moment un cop al mes, aprofitem els recursos digitals per reforçar els aprenentatges en llengua anglesa.

A través de contes curts, aprenem nou vocabulari: paraules, accions, expressions, frases curtes, etc.  A partir d’unes rutines establertes, juguem amb aquestes noves paraules. L’esforç per interaccionar en llengua anglesa dins de l’aula i valorar les activitats realitzades a través dels contes treballats, són algunes de les claus.

Memoritzar el vocabulari bàsic treballat; captar el missatge global de les produccions orals (amb suport o no visual); participar activament a l’aula i per últim, reconèixer mots i expressions orals i reproduir paraules i frases curtes orals tenint en compte l’entonació i el ritme segons el model ofert, són els principals objects en aquest etapa. 

L’objectiu final és aprendre d’una forma pragmàtica; és a dir, aprendre aquesta llengua en el seu ús diari.

Segons Josep Maria Artigal, mestre i investigador català que ha desenvolupat un mètode innovador per a l’aprenentatge de llengües estrangeres a Educació Infantil, “Les llengües no s’aprenen primer i s’usen després. S’usen i és llavors quan s’aprenen. És a dir, s’aprèn a parlar parlant.” Les coses no s’aprenen quan algú ens les explica sinó quan les fem i som nosaltres qui després les expliquem a algú altre. Així doncs, la llengua s’aprèn quan algú l’usa amb algú altre, i és aleshores quan l’acte didàctic d’explicar un conte consisteix a situar l’alumne en posició de qui l’explica.

ENGLISH CLASS EDUCACIÓ INFANTIL 20-21 https://photos.app.goo.gl/Wk4wzw4kqzfXocpTA

More in this category: « Treball als Espais El pati »

Propers esdeveniments

No hi ha cap event properament

Calendari

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies