Dijous, 12 Novembre 2020 22:41

El pati

EL PATI, UN ESPAI MOLT VALORAT PER TOTS ELS NENS I NENES D’ESQUIROLS I PINOTXOS


Cada dia al matí quan sortim al pati compartim l’espai amb un altre grup. Separem el pati amb dos espais, ben marcats!!! Així cada grup es pot veure, aquella estona, amb l’altre grup. Quan acabem la setmana ens hem vist amb tots els nostres companys del grup-classe del curs passat. També anem algún matí i alguna tarda a la pista, al sorral i al rocòdrom dels nens i nenes de primària.
Aquest any cada grup té la seva caixa de material amb pales, culleres, galledes, pots, cotxes, pilotes… els encarregats la treuen i la desen cada vegada que sortim al pati.
L’estona de pati ens encanta jugar amb la sorra, l’aigua, saltar, córrer, enfilar-nos, baixar pel tobogan…. és el lloc on parlem, fem amistats, ens enfadem, aprenem a fer les paus, cridem, fem córrer la nostra imaginació…. i ens ho passem molt i molt bé. És un moment molt esperat per tots, el necessitem i tots el valorem.
Quan ja tenim el material ben endreçat, a l’entrar a les aules, ens rentem sempre les mans amb aigua i sabó per poder continuar les activitats.
Tenim moltes fotografies a la galeria d’Esquirols i Pinotxos, GRANJA,pati; CASTELL, pati; CABANA, pati.

ESQUIROLS I PINOTXOS

Calendari

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies