Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Dimarts, 04 Febrer 2020 17:49

Dia escolar de la No Violència i de la Pau

La setmana passada a l'Escola vam parlar, treballar i vam fer petites accions relacionades amb el Dia escolar de la no Violència i de la Pau.

Vam parlar de Mahatma Gandhi i la seva lluita per la pau i la desigualtat, de la Wangari Maathai, activista política i ecologista kenyana, d'ètnia Kikuyu, que l'any 2004 va rebre el Premi Nobel de la Pau per "les seves contribucions al desenvolupament sostenible, a la democràcia i a la pau".

Després d'escoltar la història d'aquests dos personatges tan importants, els nens i nenes d'Educació Infantil van ser els encarregats de fer els cartells dels noms dels arbres del pati i, després, els van anar col·locant allà on tocaven. Observant-los i coneixent-los una mica més. Els nens i nenes de Primària, van ser els encarregats de plantar plantes aromàtiques al voltant d'un dels arbres del pati. Finalment, aprofitant la importància del dia, els mestres de l'escola i tots els alumnes, vam fer un petit homenatge a l'Elisenda Mestre. L'Elisenda, va ser mestra a l'Escola durant molts anys. Era una persona que estimava molt la natura, els infants i els seus companys i companyes. Sempre estava disposada a donar un cop de mà tant als mestres com als nens i nenes. Ens avisava quan arribava la primavera i ens convidava a passejar pels boscos de la Mallola per buscar els ous de Pasqua. Ens va ensenyar a reciclar i reutilitzar material divers i sempre tenia curiositat per tot el que l'envoltava, transmetent saviesa i ganes d'aprendre a tothom qui tenia al voltant. 

Per aquest motiu, vam convidar a la seva família i li vam fer un petit homenatge. La caseta d'infantil, on s'hi fa experimentació, lectura, conversa, entrevistes amb les famílies ... és un espai bonic i acollidor, tal com ella li agradava treballar, li hem posat el nom de LA CASETA DE L'ELISENDA.

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies