Divendres, 26 Març 2021 20:11

Ous de Pasqua

Els alumnes de la Llar d’Infants i Educació Infantil van a buscar els ous de Pasqua

El passat dijous 25 de març, els Patufets, Follets, Esquirols i Pinotxos vam anar al bosc de la Mallola a buscar els ous de Pasqua. 

El matí vam esmorzar a l’escola per agafar forces i, a dos quarts d’onze, pujàvem al bus que ens portaria fins a la Mallola. 

Arribats a la Mallola, cada grup es va endinsar cap al bosc per gaudir de la natura, l’aire fresc i buscar aquell regal que cada any ens deixen els ocells. Entre els arbustos, al costat de les soques dels arbres o sobre alguna planta aromàtica, vam trobar els esperats ous de colors, i els vam anar posant als nostres cistells. També vam aprofitar per jugar molt, fer cabanes, emparrar-nos per les muntanyetes del bosc i olorar la farigola i el romaní. Vam dinar enmig de la natura i vam caminar per descobrir aquell entorn. 

A la tarda vam arribar cansats, però molt contents d’haver gaudit d’un bon dia a la natura. 

Els Tabalets vam sortir al pati per esmorzar aprofitant el bon temps i després, molt animats, cadascú de nosaltres, amb el nostre cistell, vam trobar els ous de pasqua. Estaven amagats per diferents racons del pati. Quina sorpresa! Ous de colors: liles, vermells, grocs, verds...Que divertida va ser la troballa! Tots els Tabalets, ben contents, van marxar amb els ous de colors cap a casa.  

Bona Pasqua! 

FOLLETS

Calendari

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies