Dissabte, 28 Novembre 2020 14:05

Els Follets hem anat d'excursió al Pla de Rubió

Continuant amb el projecte dels Follets, aquest dijous, els nens i nenes de la classe hem anat d’excursió al Pla de Rubió.

Al llarg de la setmana ens hem preparat per fer aquesta sortida, parlant de tot el que necessitem i patint una mica per la pluja. Per això, hem imaginat, dibuixat i creat el MONSTRE MENJA PLUGES, perquè ens ajudi per poder sortir d’excursió. I sí, ha funcionat.

De bon matí amb les motxilles carregades d’il·lusió hem pujat a l’autocar i cap a Rubió. 

Quan hem arribat, hem caminat de valent observant tot el que anàvem trobant pel camí. Hem descobert l’entorn i hem esmorzat per tenir molta energia.

Hem explorat, hem fet una cabana, hem baixat per tobogans naturals, de cul, de cap i fent la croqueta, hem buscat els amics del Follet Valent amb les lupes i els prismàtics i, hem descobert una Salamandra.

Ha sigut una súper experiència.

Després, hem travessat un petit rierol i ens hem endinsat en un altre bosc. Hem buscat una esplanada i hem dinat per continuar tenint energia.

Després de dinar, hem continuat explorant i investigant i hem tornat a escoltar el conte del Follet Valent que tant ens agrada. Hem cantat les cançons i hem desfet el camí per anar cap a buscar l’autocar.

Abans però, hem trobat una gran sorpresa. Amagats dins la cabana que havíem construït hem trobat dos Follets. Ens portaven una carta i un regal i nosaltres, hem al·lucinat. Quina emoció!!!

Ens han demanat si els volíem cuidar i podien venir a la nostra classe i, és clar, no els podíem dir que no.

Doncs sí, hem acabat el dia feliços, perquè ja tenim els Follets de la classe i, a més a més, hem passat un dia fantàstic al bosc.

Si voleu veure com ens ho hem passat de bé, ja podeu entrar a la galeria de fotos de la classe.

Calendari

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies