Divendres, 27 Novembre 2020 19:02

L'esmorzar saludable dels Esquirols i els Pinotxos.

Els Esquirols i els Pinotxos comencem el dia amb un bon esmorzar saludable.

Des de l’escola considerem l’hora d’esmorzar un espai més d’aprenentatge on s’estableixen relacions entre els infants i amb les mestres, per això aquesta estona la compartim tots junts a les nostres aules. 
És un moment tranquil, agradable on els Esquirols i els Pinotxos ens agrada conversar i mirar els diferents esmorzars que porten els nostres companys i les nostres companyes: galetes, fruita, iogurts, entrepans… quina gana!
Abans de començar a esmorzar hi ha un encarregat que decideix la cançó que ens serveix per posar-nos tots a punt i ens diu: Bon profit!
Tots i totes sabem que l’esmorzar és un àpat indispensable pel bon funcionament del nostre metabolisme i essencial per afrontar el dia, per això aconsellem un esmorzar saludable i sostenible. D'altra banda recomanen, a nivell d'escola, que els dijous és el dia de la fruita. Important doncs recordar: els dijous fruita!
Un cop tot a la panxa, reciclem correctament: els papers a la paperera, les peles de fruita al contenidor marró i els pots de iogurt els rentem per a utilitzar-los per jugar quan anem al pati. Aquest petit gest de reciclar bé, és un hàbit que cal anar-lo treballant, gest que ens serveix per combatre l'emergència climàtica i reduir la contaminació al nostre planeta.

Des de l’escola, pensem que es tracta de promoure un model de qualitat de vida basat en una bona alimentació i uns hàbits saludables.

 

Propers esdeveniments

No hi ha cap event properament

Calendari

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies