Els Baloos vam començar el projecte del home del bosc a principis de desembre i fa tot just un parell de setmanes que l’hem finalitzat.


L’Home del Bosc ens va enviar una carta a través d’un colom missatger on ens explicava que havia menjat un bolet verinós, a causa d’això havia perdut la memòria i estava molt desorientat. En veure això, els Baloos vam tenir clar que l’haviem d’ajudar i vam proposar diferents “mini projectes” per donar-li un cop de mà.


El Gerard, el Pep i el Roger van investigar diferents remeis naturals fets amb plantes, finalment van decidir fer una crema exfoliant amb menta picada i llimona exprimida.

Crema

El Guim, el Joan, la Laia, l’Oriol, l’Aina Albareda i el Richi van pensar que seria una bona idea fer una brúixola per ajudar a que l’Home del bosc es pugui orientar millor.

Brúixola bona

brúixola aina albareda

La Mar Altarriba, l’Aina Camps i la Dolça van fer una bufanda tubular, van buscar la manera de fer-la sense utilitzar agulles, va quedar molt bé. Segur que l’Home del Bosc li encanta ja que fa molt fred a la zona on viu ell.

Buff

Bufanda tubular


La Pepa, la Martina, la Iman, l’Arlet, el Martí i la Bruna van investigar la Comarca de l’Anoia i van fer un gran mapa comarcal. Això ens va servir per situar al home del bosc i quan li donem també li servirà per orientar-se millor.

Mapa


L’Amy, la Cloe i la Mar Bardia també van pensar que estaria bé fer-li alguna peça de roba perquè es pugui protegir del fred, en aquest cas van fer un gorro d’hivern molt ben decorat.

Gorro

El Jan Viaña, el Biel, Roc, el Jan Marimon i l’Aleix van decidir fer un pluviòmetre per tal de que l’Home del bosc pugui mesurar la quantitat d’aigua que plou.

Pluviòmetre

La setmana vinent farem arribar tots aquests “mini projectes” a l’Home del bosc. Esperem que li agradi molt. Segur que ho aprofitarà!!!

Estàs aquí:Escola Mowgli Projectes Baloos Projecte Home del bosc

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright