Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Dimecres, 02 Desembre 2020 20:42

Santa Cecília 2020

Els passats divendres 20 i dimecres 25 de novembre vam tenir uns grans concerts a l’Escola Mowgli.

Vam poder gaudir de l’espectacle LOS, amb el músic Manu Sabaté de Reus.

manu4

A les 9:15h ja vam començar els grups de cicle mitjà i superior amb un concert on l’autor ens va explicar un munt d’històries fascinants sobre la relació que hem tingut  les persones i els ossos des de la prehistòria fins als nostres dies, passant per les mitologies grega i romana i tot això, a través d’un munt de peces musicals interpretades amb instruments de vent, com el Saxo Baríton, el Clarinet Baix, la Tenora o la Gralla i electrònicament cuinat amb efectes sonors i de percussió en viu i directe. 

manu2

Després els més petits, Follets, els grups d’Esquirols i Pinotxos i els grups de Rikkis i Toomais també han fruit de les músiques d’en Manu amb aquests impressionants instruments de la família de vent fusta interpretant boniques i rítmiques cançons que ens ha deixat acompanyar. 

També vam poder gaudir de la música que ens van oferir les nenes i nens de cicle mitjà que estudien instruments. Vam poder escoltar-los en uns petits concerts que ens van oferir a les classes.

El següent dimecres dia 25, els alumnes d'Akeles que toquen instruments van anar a les classes dels Tabalets, Patufets i Follets per oferir-los un bonic concert.

Van interpretar peces de manera individual i per acabar, van oferir 2 obres tots 8 junts. Va estar molt bé i tots els nens i nenes van estar molt contents.

Han estat unes celebracions de la diada de Santa Cecília, patrona de la música i els músics que any rere any sempre celebrem a l’escola.

 

Propers esdeveniments

20
Des
El dilluns 20 a 1/4 de 6 de la tarda serà el torn de Rikkis, Toomais i Baloos i a 1/4 de 7 cantaran

21
Des
Cantaran els grups de la Llar d'Infants i Educació Infantil

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies