La lectura en companyia als Premis Baldiri Reixach (Vídeo)

Aquest curs els Toomais hem continuat amb el projecte que vam iniciar el curs passat, de Lectura en companyia amb els usuaris del Centre de dia Sant Jordi.

Els alumnes de segon, setmanalment comparteixen una estona de lectura amb el seu padrí/padrina (usuaris del centre), on practiquen i estimulen la lectura amb el seu model lector. Alhora, també eduquen les relacions generacionals i treballen el valor de l’escolta, la tolerància, el respecte i la diversitat.

És per això, que aquest any des de l’escola hem presentat aquesta iniciativa als Premis Baldiri Reixach, on premien aquells projectes innovadors i que impulsen i fan realitat iniciatives educatives que donen resposta als reptes de l’educació del s. XXI.

Ben aviat se sabran els guardonats, i aquest és el VÍDEO que hi hem presentat, on podeu veure un petit resum del nostre projecte “La lectura en companyia”.

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola La lectura en companyia als Premis Baldiri Reixach (Vídeo)

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright