El petit homenatge de la teva escola...

...el record d'una gran mestra, persona i amiga!

En el teu llarg recorregut per l’Escola hi ha tres grans etapes:

La primera fent de mestra, acompanyant molts nens i nenes i les seves famílies en el seu primer any, iniciant-los en els valors i l’essència de l’Escola Mowgli.
En la segona, continuant educant i cuidant-nos a nosaltres, els mestres, facilitant-nos la feina i vetllant els petits i grans detalls, en el fer del dia a dia, mimant-nos amb el teu cafè, la llet condensada, les galetes i els pastissos fets per tu. Sempre disposada a donar un cop de mà als mestres, escoltant les teves lliçons de moral, els coneixements de la natura que donaves als nens i nenes. I, ara, ens toca viure la tercera, recordant-te sovint i trobant-te a faltar molt.
Tot va començar a l’Escola Mowgli: a la classe de Patufets, amb aquells marrecs dels quals recordaves el seu nom, la seva família, anècdotes... i que t’han acompanyat durant tots aquests anys. Quan ens venies a veure a l’Escola t’agradava saber si hi havia algun exalumne que poguessis conèixer, per recordar el nom de la família i així poder-nos explicar alguna vivència.
Gràcies per la teva memòria i saviesa.
Hem tingut la sort que ens has acompanyat en moltíssimes sortides i moltes colònies: la sortida a la platja amb els Follets, la primera sortida al bosc de la Llacuna amb els Esquirols, les colònies amb els Pinotxos, la Carral amb els Rikkis i Toomais, visites al Zoo i visites culturals amb els Baloos i els Koticks i les sortides a Barcelona amb els Mowglis i els Akeles i tantes d’altres.... que formen part de la nostra història com a mestres, i del teu record.
Gràcies pels teus consells sobre l’Escola Activa, la metodologia Montessori i els records de la Srta. Rosa. Intentant sempre comunicar aquestes idees tan necessàries per un mestre i procurant que no es perdés mai l’essència de l’Escola Mowgli. Tal i com deia Maria Montessori “la formació d’una mestra són les virtuts i no les paraules”.
Gràcies per acollir-nos cada curs a la Mallola per descobrir els ous de Pasqua. Any rere any ens has ofert la teva hospitalitat preparant l’esmorzar. Sempre amb aquell somriure i gaudint de la descoberta amb els nens i nenes.
Mai t’ha faltat un xic d’humor per disfressar-te per Carnaval, per acompanyar-nos i ser una mestra més al nostre costat, en la feina...
Gràcies per aquests moments tan divertits.
Gràcies per la teva disponibilitat i per pensar sempre amb l’Escola, aquells pots, capsetes, cintes.. que anaves guardant i ens portaves. Gràcies per ensenyar-nos a reciclar el material. Gràcies per endolcir-nos l’hivern amb el tió i l’estiu amb els berenars a casa teva. Tal com diuen: al voltant d’una taula es creen vincles i TU ens ho has fet constatar i viure.

Elisenda, a l’escola Mowgli, la teva escola, et recordarem sempre.

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola El petit homenatge de la teva escola...

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright