Comiat dels Akeles i de la Montse Jimenez, la Míriam el Guillem

El passat dijous dia 20 de juny va ser un dia amb mltes emocions: vam acomiadar als més grans de l'escola i també a tres mestres que ens han acompanyat durant aquest curs.

La matinal va començar amb el clàssic partit entre Akeles i mestres. Va ser un emocionant matx que els mestres van aconseguir empatar a la recta final del partit. Després van fer una partida a "mate".

 Partit

Després dels partits els Akeles van organitzar una gimcana per a tots els cursos: jocs d'aigua, de cooperació, d'endevindar...

Les emocions van començar a sortir quan tots estàvem reunits al centre de la pista per acomiadar els més grans. Els seus fillols, els Toomais van regalar-los una foto amb un marc fet per ells i els Mowglis van entregar-los el "Recull d'expressió escrita". 

La part final de la matinal va ser el moment per acomiadar els mestres que acaben el curs a l'escola: la Montse Jimenez que ha fet de tutora a Rikkis, la Míriam que ha fet de mestre d'educació especial i el Guillem que ha fet de mestre d'Educació Física. Una vegada més, les llàgrimes van aparèixer i tots, mestres i alumnes, vam poder demostrar-los el nostre agraïment per tota la feina feta durant el curs.

Comiat

 

 

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola Comiat dels Akeles i de la Montse Jimenez, la Míriam el Guillem

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright