23 d'abril: llibres, tallers i teatre!

La Diada de Sant Jordi vam viure una matinal molt especial: padrins i fillols vam llegir-nos contes, fer tallers...i després els Rikkis van presentar la seva obra de "Sant Jordi".

El dia de Sant Jordi a l'Escola sempre és especial. L'endemà de la gran festa amb els pares vam viure una matinal ben diferent. Amb les nostres parelles de padrins i fillols vam poder participar de diferents activitats: tallers de roses i punts de llibres, escriptura creativa, lectura de contes i, com sempre, escoltar les històries que ens van explicar alguns mestres de l'escola en català, castellà i anglès. Més fotografies a la galeria d'imatges!

Tallers1 Tallers2

I després d'esmorzar va ser el torn dels Rikkis i la seva Llegenda de Sant Jordi. Nous guions, nous personatges i noves sorpreses...una estrena amb molt d'èxit. A l'apartat de galeries trobareu més imatges!

DSC 1001 

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola 23 d'abril: llibres, tallers i teatre!

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright