Carnestoltes!

Després d'una setmana seguint les consignes de la nostra Reina Carnestoltes aquest divendres hem celebrat la gran festa de Carnaval.

Tots els cursos de l'escola ens hem disfressat per viure un dia de gresca i disbauxa. Com és tradició, els més petits de l'escola s'han disfressat conjuntament: Tabalets i Patufets de "flors" i "jardiners", respectivament; Follets, Esquirols i Pinotxos de "paletes", "pintors i "lampistes". Ja veieu que les obres i millores de l'escola també han sigut protagonistes. 

A partir de Rikkis fins a Mowglis tothom prepara una disfressa a casa. Avui hem vist de tot: llaminadures, dracs, superherois, germans Kratt, crispetes, lladres, periodistes... Cal dir que totes les disfresses es mereixien un "10"!

Els Akeles, que es disfrassen com a comparsa, han representat una final de "Champions" amb tots els detalls: periodistes, àrbitre, mascotes, jugadors, cheerleaders...

La festa també ha tingut un punt destacat amb la "rua" que fem al passeig, amb l'acompanyament de moltes famílies!

A la galeria d'imatges trobareu moltes fotografies de la celebració.

Aquí us deixem amb les fotografies de tots els grups

 

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola Carnestoltes!

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright