Els Rikkis i els Mowglis fem panellets!

 

Un any més arriba la Castanyada a l'Escola i els Rikkis i els Mowglis han sigut els encarregats de fer els panellets per les classes de primària. Els Rikkis han optat per una recepta clàssica: farina d'ametlla, sucre, patata i a amassar. En canvi, els Mowglis, han innovat i han fet una recepta de la Carme Ruscalleda. 

Al matí els dos grups han fet la massa amb molta cura i a la tarda els Mowglis han anat a buscar als seus fillols i les dues classes juntes han fet els panellets. És un bon moment per intercanviar somriures i aprenentatges. Els Mowglis ajuden als Rikkis a fer les boletes perfectes, mentre que els petits expliquen quins ingredients han fet servir per fer aquesta massa de panellets. Com sempre, amb les activitats entre padrins i fillols, treballem el vincle entre petits i grans, l'empatia i l'ajut mutu. És un bon moment per conèixer millor el nostre fillol o per emmirallar-nos en el nostre padrí. 

Gràcies a aquesta activitat, tant Rikkis com Mowglis coneixen com es fa i com es segueix una recepta, les quantitats que s'han de fer servir i les mesures d'higiene que cal seguir abans de manipular aliments. D'altra banda, és una bona oportunitat per treballar la psicomotricitat fina a l'hora de fer les boletes o en el moment de posar els pinyons. 

Els Rikkis i els Mowglis han passat un dia envoltats d'ametlles, pinyons i xocolata. I us podem dir que més d'un pinyó ha anat a parar a la panxa dels més golafres! 

 

IMG 20171030 121812

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola Els Rikkis i els Mowglis fem panellets!

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright