COMENÇA LA SETMANA DE LA LLUM

Avui ha començat la SETMANA DE..., una setmana que enguany girarà al voltant d'un tema experimental i científic: LA LLUM!!!

Divendres passat vam rebre un vídeo inesperat amb un missatge enviat a través del túnel del temps per William Bombacken, un il·lustre professor d'Universitat, mestre de Thomas Edison.

Avui dilluns a primera hora, en William Bombacken ha aparegut a la pista de l'escola amb la seva màquina del temps. Ens demana que l'ajudem a descobrir quins avanços tecnològics hi ha hagut a nivell de llum fins el dia d'avui.

També ens ha deixat un material per a cada classe relacionat amb la llum, que utilitzarem per a inventar i representar un conte creat per nosaltres.

Serà una setmana plena d'activitats que ens faran aprendre un munt de coses sobre ombres, fotografia, fenòmens de la llum, llamps i llum, llum negra, descomposició de la llum, ritme i llum, tècnica croma, experiments amb llum...

DSC 2008

 

DSC 2022

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola COMENÇA LA SETMANA DE LA LLUM

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright