ÚLTIM DIA DE CURS

Per acomiadar-nos del curs com cal, tots els alumnes de primària, vam gaudir d’un dia especial.


Els Rikkis i Toomais vam anar a passar el dia a Vilanova del Camí. Vam sortir a peu de l’escola cap als Esgavellats. Vam passar calor però va valdre molt la pena, ja que vam haver de seguir unes pistes molt emocionants. La recompensa va ser molt bona: una tarda fantàstica a la piscina de Can Titó.
Els Baloos i Koticks, a les 9 del matí, vam agafar l’autocar cap a Olesa de Montserrat, on ens hi esperava una piscina enorme per passar-hi el dia. Allà ens vam banyar i vam jugar sense parar.
Els Mowglis vam anar caminant fins a l’Infinit on vam participar d'un munt de jocs cooperatius. Després de dinar vam gaudir d’una tarda a la piscina.
Els Akeles vam començar la sortida final, el dilluns a la tarda fent una gimcana al Parc Eòlic de Rubió. Des d’allà vam caminar fins al refugi de Mas del Tronc on vam passar la nit. L’endemà, vam caminar fins a Els Prats on vam acabar la sortida fent un dinar al restaurant El Jardí.
Ara ens esperen unes bones vacances a tots per agafar forces pel curs vinent!

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola ÚLTIM DIA DE CURS

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright