Judit Prat a la semifinal de lectura en veu alta

Dimarts 10 de maig, la Judit Prat de la classe d’Akeles, va anar a l’auditori del CaixaForum de Barcelona per disputar les semifinals del XII Certamen Infantil i juvenil de Lectura en veu alta.

Des de fa anys que l’escola ha participat en els diferents certàmens que s’han fet. Hi ha diferents categories: cicle mitjà, cicle superior, 1r i 2n d’ESO i 3r i 4t d’ESO.

La primera final és la que fem a l’escola, amb un jurat format pels mestres. El guanyador de cada categoria (cicle mitjà i superior a la nostra escola) va als quarts de final on es troben amb altres escoles de la zona. Després, només els primers de cada categoria van a les semifinals i, per últim, els guanyadors d’aquí passen a les finals. La Judit va superar tots els esglaons sense poder passar a la final tot i que ja és un gran triomf haver superat les diferents fases. Enhorabona!!!

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola Judit Prat a la semifinal de lectura en veu alta

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright