Lliurats els II Premis Escola Mowgli

Aquest dijous 21 d'abril hem fet el lliurament del II Premi Escola Mowgli de dibuix i de narrativa que organitza la Fundació Escola Mowgli i la Fundació Pere Puig Quintana cada 4 anys.

Aquesta és la 2a edició del Premi i per la que s'han organitzat dues categories: dibuix (d'Esquirols -P4- fins a Toomais -2n de Primària-) i de narrativa (de Baloos -3r- a Akeles -6è-). La temàtica, vinculada a la setmana d'OlimpiaMowgli, demanava la realització d'una mascota feta per parelles per la categoria de dibuix i la d'una narració sobre l'esport o el món olímpic. El jurat estava format per membres de les dues Fundacions i per representants de pares i mestres del Consell Escolar.

Durant l'acte ens han acompanyat l'Anna Marsal i l'Elisabet Serra, exalumnes i persones molt vinculades a l'escola, que ens han presentat el seu llibre "Quin cacau! Desordres i altres històries" que acaben de publicar.

P1190461

 

El lliurament ha sigut molt emocionant. Tots els premiats han rebut amb molta il·lusió el diploma i el regal que els acreditava com a guanyadors del concurs.

Guanyadors

GuanyadorsNarr

 

En breu us adjuntarem el quadrant de guanyadors i les fotografies de l'acte.

 

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola Lliurats els II Premis Escola Mowgli

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright