Dimecres, 15 Març 2017 14:23

Comença la primavera a l'hort

La primavera és a punt d'arribar i nosaltres, els Rikkis i els Toomais, hem plantat moltes plantes i hortalisses a l'hort.

Hola famílies, després d’unes setmanes sense tenir-vos informats de l’hort, us volem explicar com ha canviat durant aquests mesos.

Divendres, 23 Setembre 2016 13:35

Preparem l'hort

Hola famílies, quan vam arribar de les vacances d’estiu vam trobar-nos el nostre hortet tot sec i amb totes les plantes mortes. La calor de l’estiu i el fet que ningú el regués van assecar el nostre hort.

Dijous, 31 Març 2016 10:32

Canvis a l'hort

Avui dimecres 30 de març tornem a l'escola després d'uns dies de vacances de Pasqua. Quan hem sortit a l'hort hem observat tots els canvis que s'han produít mentre nosaltres no hi erem.

Dilluns, 22 Febrer 2016 09:45

Collim i plantem

Hola famílies, durant aquestes setmanes hem collit moltes coses de l’hort: enciams, espinacs, coliflor, bròquil vermell,...

Dijous, 11 Febrer 2016 15:36

Observem les arrels

Ela Rikkis hem sortit a observar a l’hort i hem pogut collir ceba tendra i bròquil vermell.

Quan hem arrencat la planta hem vist que tenia unes arrels molt llargues i les hem observat amb la lupa.

Hem vist que les arrels més grosses tenien com uns pèls i ens ha agradat molt poder-les veure de ben aprop.

lupa1

 

lupa2

Pàgina 1 de 2
Estàs aquí:Escola Mowgli El nostre hortet

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright