Dimecres, 27 Octubre 2021 22:43

Sortides d'Educació Infantil

Al llarg d'aquest mes els tres cursos de 2n Cicle d'Infantil hem fet una excursió dins del projecte del personatge de la classe. Follets vam anar a Rubió, els Esquirols a la Llacuna i els Pinotxos a Sant Marti de Tous.

Follets:

Els Follets hem anat al Bosc del Pla de Rubió i, per sorpresa, ens hem trobat amb els Follets que ens acompanyaran durant tot el curs: el Rovelló i la Llanega. Ha sigut un dia genial, ple d'aventures, descobriments i de joc.

Rubió

Esquirols hem fet la nostra primera sortida.  

Per fi ha arribat el dia tan esperat per tots els Esquirols: La sortida a la Llacuna per poder trobar l'Esquirol !!. Amb les piles carregades i les motxilles preparades hem pujat a l'autocar direcció a la Llacuna amb la il.lusió de trobar el personatge que ens acompanyarà tot el curs: l'Esquirol. Hem passejat pels carrers del poble tot observant les cases de pedra, la plaça major, l'església, el campanar... fins arribar a un parc on hem esmorzat. Hem continuat la ruta direcció a la Font Cuitora on gràcies a unes pistes preparades per l'esquirol, enmig d'unes branques i una mica amagat hem trobat el nostre personatge. Després de pensar una estona ens hem posat d'acord entre tots i totes i hem decidit el nom: Romaní. Junts hem passat un dia fantàstic, gaudint de la natura i compartint noves expriències i grans aventures. Estem molt contents de tenir a la nostra classe el Romaní i de ben segur que el cuidarem molt. Més fotografies a la galeria d'Esquirols!

Llacuna

Pintoxos: Visita a la Casa del Teatre Nu a Sant Martí de Tous.

Dins el Projecte del Pinotxo, el personatge de la classe, el grup de Pinotxos vam anar a Sant Martí de Tous, a la casa del Teatre Nu, on el Víctor i la Maria ens van oferir la història de Maure el dinosaure. Vam fer un taller on vam poder fer un titella, també ens van explicar com es mouen els diferents personatges i per tota la casa vam poder observar un munt de titelles: de fusta, de ferro, de cartró, màscares...Més fotografies a la galeria de Pinotxos!

TeatreNu

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies