Dijous, 26 Gener 2023 17:12

GAUDÍnt al màxim!

Els alumnes de Cicle Inicial, avui hem anat a Barcelona a descobrir els tres edificis més emblemàtics de Gaudí: la Sagrada Família, la Pedrera i la Casa Batlló.


Els Rikkis i els Toomais estem treballant el projecte de les cases i volíem aprendre com treballava aquest arquitecte genial. Hem pogut veure d’aprop com avancen les obres de la Sagrada Família i veure’n els elements artístics més detacats de les tres façanes (Naixement, Glòria i Passió).

pedrera

Després hem pogut fer una visita espectacular per dins de la Casa Milà (coneguda com la Pedrera). Visitant un dels pisos per dins amb tota la decoració de l’època modernista. I hem descobert algunes curiositats com per exemple, que s’hi va instal·lar el primer ascensor de Barcelona i també va ser el primer edifici d’Europa amb un garatge subterrani.
Hem pogut visitar les golfes i el seu terrat amb les xemeneies "guardiants". Un edifici a on la natura va ser la gran musa i font d’inspiració de l’arquitecte català més universal.

batlló

Per acabar, i després de dinar, hem descobert el món vegetal i la llibertat creativa, la fantasia i la sensibilitat a la façana de la Casa Batlló.

Gaudí és màgic: formes, colors i moltes sorpreses amagades en els seus edificis. Ha sigut una sortida genial!

Rikkis i Toomais

Calendari

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies