Divendres, 14 Mai 2021 10:33

Tercer dia a la Carral!

Avui hem passat l´últim dia a la Carral, després d'uns dies molt intensos i divertits!

De bon matí, ha sonat la música a les habitacions per despertar-nos, però ens ha costat llevar-nos una mica més que ahir, ja que es notava que estàvem força cansats i cansades de la discoteca d'ahir a la nit. A primera hora hem preparat les motxilles, hem endreçat les habitacions i hem refet foces esmorzant xocolata desfeta ben bona! Abans, però, hem celebrat l'aniversari del Roc Barnils, que avui ja fa 7 anys! 

IMG 5272

Amb els monitors que ens han acompanyat durant aquests tres dies, el Roc, la Martina i l'Anna, hem anat a fer jocs d'esplanada al voltant de la Carral. Mentre carregaven les bosses a l'autocar hem fet l'últim apat de les colònies i tot seguit, hem aprofitat les últimes hores per jugar i fer el comiat dels nostres monitors i monitores.

IMG 5258

Amb el somriure a la cara de tots les experiències viscudes durant aquests dies, però també amb el cansament de tantes emocions, hem pujat a l'autocar amb ganes de retrobar-nos amb les famílies i poder explicar aquests tres dies inoblidables de colònies! 

Els Toomais, aquest any, per fi han pogut gaudir de la Carral i els Rikkis ja poden dir: fins l'any que ve!

Galeria de fotos de divendres

Calendari

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies