Dijous, 29 abril 2021 15:01

Sortida a Tous - Teatre Nu

El passat dimecres 14 d’abril els grups Índia, Himàlaia i Selva vam fer una sortida relacionada amb el projecte de Sant Jordi. Vam anar al Teatre Nu de Tous!

Vam veure una obra molt maca titulada La lluna d'en Joan, interpretada per la Maria i el Víctor. Ens va agradar moltíssim. Després vam fer tres tallers molt interessants relacionats amb el teatre. El taller d'interpretació, on el Víctor (l'actor), ens va ensenyar a moure'ns per l'escenari, a projectar la veu i a col·locar-nos de manera estratègica per omplir bé els espais. En el taller d'expressió corporal vam ballar, passar-nos objectes imaginaris i vam poder deixar-nos anar. I en el taller d'escenografia i curiositats de l'obra de La lluna d'en Joan, la Maria (l'actriu), ens va explicar un munt de coses de l'obra i tots els seus secrets. Totes aquestes activitats ens van servir per agafar idees per a l'actuació de la nostra obra de Sant Jordi! Va ser molt interessant.

Els companys del Teatre Nu també ens van incloure a la seva web. Aquí teniu l'enllaç: L'escola Mowgli es prepara per Sant Jordi - Teatre Nu

Al migdia vam anar a dinar al Parc d'en Bató, que és molt ampli i hi ha moltes estructures divertides. Després de dinar vam poder jugar-hi una estona. Per finalitzar la sortida a Tous, just abans de marxar, vam anar a veure la part exterior del Castell i vam aprofitar per explicar la llegenda de "La senyora de Tous". 

Tot i arribar ben cansats a l'escola ens ho vam passar d'allò més bé.

La lluna den Joan

 

Propers esdeveniments

No hi ha cap event properament

Calendari

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies