Dimarts, 29 Octubre 2019 12:29

Els Follets hem anat al bosc de Rubió.

Els Follets hem fet la descoberta de la tardor i com uns autèntics exploradors hem buscat i trobat els Follets que ens acompanyaran al llarg del curs: la Menta i l’Espígol.

Després d’engegar el projecte dels Follets, de rebre una maleta carregada amb moltes sorpreses, els Follets de Rubió ens han convidat a passar un dia al seu bosc per poder conèixer on viuen. Durant uns dies ens hem anat preparant i per fi ha arribat el moment d’anar al bosc. 

Quan hem arribat amb l’autocar, hem al.lucinat amb l’espai nou, un bosc preciós, ple de fulles, pals i pedres. Estàvem rodejats d’arbres gegants amb unes fulles de colors de la tardor. Hem decidit esmorzar per poder agafar forces i continuar la nostra aventura. Hem traginat pals amunt i avall, hem construït una cabana al voltant d’un arbre i ens hem enfilat a les petites muntanyes com uns autèntics escaladors fent-les servir de tobogan. Hem creuat un rierol rodejat de joncs i després de caminar una bona estona, una esplanada fantàstica ha sigut el lloc ideal per dinar. Hem explorat tots els racons del bosc buscant els follets, hem mirat i remirat amb les lupes tots els forats i troncs buits fins que, després de dinar, desfent el camí que havíem fet al matí hem trobat una cabana especial: era la caseta de dos Follets. Ens hi hem apropat i per fi els hem trobat amb una carta i un regal molt especial que ens servirà per recordar l’aventura viscuda tots junts. 

Ha estat molt emocionant, un dia diferent i molt especial, amb moltes ganes de tornar-hi!!!!

Ara ja tenim els Follets a la classe que entre tots i totes els anirem cuidant i al cap de setmana viatjaran a casa d’algun nen o nena.

Si en voleu saber més, podeu anar a buscar la galeria de fotografies de la classe. 

FOLLETS

Propers esdeveniments

No hi ha cap event properament

Calendari

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies