Mowglis i Akeles acabem el projecte dels éssers vius i el cos humà.

Després d'unes setmanes investigant i coneixent el funcionament del cos humà, el projecte va posar punt i final amb l'exposició de les maquetes construïdes davant dels pares. 

Tot va començar amb una simple pregunta: un cigró sec, és un ésser viu?  L'interessant debat posterior va posar sobre la taula les tres funcions vitals que caracteritzen els éssers vius: nutrició, relació i reproducció.

Els Mowglis (5è) van investigar la nutrició i els aparells que hi estan relacionats: aparell digestiu, excretor, respiratori i circulatori. També van conèixer la cèl·lula i les característiques de la sang. A la vegada, els Akeles (6è) van ser els encarregats de conèixer la reproducció i el sistema nerviós.

Durant el procés els diferents grups van investigar a fons com funcionaven els diferents aparells i van haver de pensar com crearien una maqueta per representar-los. I els resultats, que vam mostrar a les famílies, no han quedat gens malament!

IMG 20190410 170500784R

Veure galeria de fotos

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Superior Mowglis Cicle Superior Mowglis i Akeles acabem el projecte dels éssers vius i el cos humà.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright