Mowglis i Akeles hem estat a Banyoles d'intercanvi

Els passats 21 i 22 de març, els Mowglis i els Akeles (5è i 6è de Primària) vam fer la segona part de l’intercanvi amb l’Escola Casa Nostra de Banyoles. Després de més de 4 mesos d’espera, el retrobament a Banyoles va ser magnífic.

Encara amb les lleganyes als ulls vam sortir ben d’hora al matí cap a les Coves Prehistòriques de Serinyà, primera parada abans d’arribar a Banyoles. A Serinyà vam veure les coves de l’Arbreda i la del Reclau Viver, i després vam fer d’arqueòlegs.

Al migdia vam arribar a l’escola Casa Nostra on ens esperaven els amics i companys amb qui havíem fet l’intercanvi durant el mes de novembre. Després de les abraçades i de l’emoció inicial, vam dinar tots junts a l’escola.

A la tarda vam anar al Parc Neolític de la Draga i a les 5h ens van venir a buscar les famílies per conviure amb elles fins l’endemà. Al matí del dia següent vam anar a donar un tomb per l’estany amb “La Tirona”, la barca, i després vam poder visitar el Museu Darder, on vàrem veure una col·lecció important d’animals dissecats; el museu Arqueològic, un dels museus més importants per l’exposició de restes de la prehistòria; i conèixer Banyoles i els seus elements històrics i culturals més importants.

Aquest intercanvi escolar fa més de 30 anys que es realitza i té com objectiu que els alumnes visitants comparteixin unes hores amb la família i el company o companya amb qui fan l’intercanvi, tot adaptant-se als costums i diferents maneres de ser i de fer de cadascú. Una vegada més la valoració dels Mowglis i Akeles va ser molt bona i com diuen ells “s’ha fet molt curt”.

Accés a la galeria

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Superior Mowglis Cicle Superior Mowglis i Akeles hem estat a Banyoles d'intercanvi

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright