SOM ESCULTORS AMB LA TERESA RIBA

Els Mowglis i els Akeles hem anat a l’Escola Gaspar Camps per aprendre a treballar el fang. L’artista igualadina Teresa Riba ens ha ensenyat com fer-ho i amb la seva ajuda ja tenim les noves figures del pessebre de l’Escola a punt!

El primer dia ens vam repartir els personatges que faríem cada nen i vam fer l’escultura. Sort que ens va explicar uns quants trucs... El fang és un material que s’ha de treballar molt ràpid perquè si s’asseca es trenca.
La setmana passada, vam pintar les figures i la Teresa ens va aconsellar que no pintéssim la cara perquè sinó, no es veu la silueta i l’expressió.
Ara, ja les tenim a l’escola a punt per muntar el pessebre!

Mowglis and Akeles went to the school Gaspar Camps to learn how to work with clay. The artist from Igualada, Teresa Riba, taught us how to make sculptures and with her help we have new figures for the pessebre.
On the first day everybody was given the task that they had to make. Good thing she taught us some tricks... The clay is a material that you have to work with very fast because if not it dries up and can break.
Last week we pained the sculptures and Teresa recomended that we don’t paint the faces because otherwise you can’t see the outline or the expressions.
Now we have them in the school ready to put them out next week!

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Superior Mowglis Cicle Superior SOM ESCULTORS AMB LA TERESA RIBA

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright