Visitem Televisió de Catalunya i coneixem l'equip d'INFOK

 

El passat dijous els Mowglis i Akeles vam visitar les instal·lacions de Televisió de Catalunya i vam poder conèixer i conversar amb dues membres de l'InfoK.

Anteriorment havíem rebut una carta de l'equip d'InfoK en la qual ens animava a fer un reportatge sobre llocs emblemàtics de Catalunya i que són testimonis de la nostra història. Paral·lelament ens convidaven a fer una visita guiada per totes les instal·lacions de TV3 a Sant Joan Despí: platós de rodatge, sales de maquillatge, sales de control, unitats mòbils i la secció d'informatius.

Després ens vam reunir tots amb la Núria, l'Eva i l'Edgar que són membres de l'equip d'InfoK, programa informatiu per a nens que emet Televisió de Catalunya cada tarda. Vam estar conversant amb ells i preguntant tot d'aspectes que ens puguin ajudar a l'hora de fer el nostre reportatge.

Ben aviat us ensenyarem els resultats!

 

IMG 20171123 120219

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Superior Mowglis Cicle Superior Visitem Televisió de Catalunya i coneixem l'equip d'INFOK

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright