ELS MOWGLIS HEM PARTICIPAT A LA CANTÀNIA "LA NIT DELS MALSONS"

El passat 12 de juny, els Mowglis vam participar a la Cantània que engunay porta per títol "LA NIT DELS MALSONS".

A l'escola participem en aquest projecte musical des de fa 3 anys i com sempre, ha estat una experiència inolvidable.

El protagonista de la Cantània d'aquest any és en Lluc, un nen de 9 anys molt poruc que aprèn a conviure amb les seves pors gràcies a una experiència sorprenent la nit abans de marxar de colònies.

cantania 2017 1Aquella nit, quan en Lluc està a punt d'adormir-se, la Guardiana de la Por es cola per la finestra. La Guardiana es dedica a vetllar perquè la por no desaparegui del món, i li vol fer entendre a en Lluc que tenir por no és dolent. Mitjançant un viatge a través dels malsons de diferents persones que en Lluc coneix molt bé li farà veure que hi ha molts tipus de por, i que tenir por no ha de ser per força un defecte. Gràcies a la Guardiana, en Lluc entendrà que la por és necessària per viure, i que hi ha pors que l'únic que fan és impedir-nos viure amb plenitud. Després d'adonar-se que tenir por és normal, decidirà ser valent i anar a les colònies, i aquells dies seran els dies més feliços de la seva infància.

cantania 2017 2

Ha estat una activitat musical que ens ha permès un gran treball de cant coral tot assajant i cantant les 10 cançons que explicaven les peripècies d'en Lluc acompanyandes de les seves respectives coreografies.

cantania 2017 3

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Superior Mowglis Mowglis ELS MOWGLIS HEM PARTICIPAT A LA CANTÀNIA "LA NIT DELS MALSONS"

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright