Visita al 4DHealth

El dimarts 21 de març, els Mowglis i els Akeles hem anat a visitar el 4DHealth perquè a projectes estem treballant el tema del cos humà.

Què és el 4DHealth? És un hospital simulat, on metges, infermeres, farmacèutics i altres professionals de la salut s’entrenen, per així poder agafar experiència sense haver d’experimentar amb malalts de veritat.

Després d’una primera explicació hem anat a visitar el centre. Abans, aquest edifici ja era un hospital i així han pogut aprofitar sales per poder fer els simulacres. Hem pogut veure la sala d’urgències, un quiròfan, la farmàcia, una habitació amb malalt inclòs, el lloc on arriben les ambulàncies... i, també, la sala de videovigilància on es veu i es grava tot allò que fa la gent de practiques per així poder-ho comentar posteriorment.

4dWe21

4dWeb1


Ha estat una visita molt interessant.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Superior Mowglis Cicle Superior Visita al 4DHealth

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright