Intercanvi amb l’Escola Casa Nostra de Banyoles

El dijous 2 i el divendres 3 de març, els Mowglis i els Akeles vam fer la segona part de l’intercanvi amb l’escola Casa Nostra de Banyoles.


El mes de novembre van ser els banyolins qui van venir a Igualada i ara ens tocava a nosaltres.


La primera activitat que vam fer va ser anar a les coves de Serinyà, on vam poder veure tres coves on havien viscut homes del paleolític i després vam fer d’arqueòlegs. Havíem d’anar “pentinant” una zona amb sorra i anar anotant tot allò que anàvem trobant.

IMG 20170302 121956
A la 1 del migdia vam arribar a Banyoles. Allà ja ens estaven esperant els nostres amics. Teníem moltes ganes de tornar-los a veure!!! Vam dinar i després vam anar al parc neolític de la Draga. Allà ens van ensenyar com estava organitzat el poblat i vam poder veure com es construïen les cabanes . Vam entendre molt bé com vivien i com s’organitzaven.

IMG 20170302 161546


A les 5h de la tarda tots vam anar a casa de la persona que havíem acollit a Igualada.
L’endemà, passejada per l’estany amb “la Tirona” (la barca). Després ruta pels carrers i llocs d’interès de Banyoles i visita al museu Arqueològic i el museu Darder . Al migdia vam anar a dinar a les cases i a les 3h ja tornàvem cap a Igualada, amb molta tristesa per deixar els nostres amics (amb alguna llàgrima i tot) però alhora contents d’haver fet nous amics i haver compartit dos dies amb ells.

IMG 20170303 090357


Aquest intercanvi ja fa més de 30 anys que el fem i sempre ens ha deixat un molt bon record. Ara ja estem esperant d’aquí a dos anys per tornar-hi.

Més fotografies

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Superior Mowglis Cicle Superior Intercanvi amb l’Escola Casa Nostra de Banyoles

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright