Els Toomais endolcim el nostre projecte

Per acabar el nostre projecte de l’Alimentació, els Toomais, vam preparar una “nocilla” casolana i saludable, que va quedar boníssima.

Vam començar buscant informació a internet per a conèixer els ingredients que necessitàvem.   En vam trobar més d’una i vam descartar totes aquelles que feien servir productes poc saludables (com el sucre, la llet condensada..). La nostra recepta definitiva estava elaborada a partir de cacau, avellanes, llet de civada i xarop d’atzavara.

I ens vam posar a treballar convertint-no en autèntics xocolaters. Amb el nostre davantal posat i amb l’ajuda de tots, vam aconseguir produir la nostra NOCIMAIS (nocilla+Toomais).

triturant

El mateix dia, vam berenar una mica de pa amb Nocimais, i vam arribar a la conclusió que l’aspecte, l’olor, el tacte i el gust era fins i tot, més bona que les que podem comprar al supermercat.

menjant

Us animem a provar de fer-la a casa!

Nocimais, Toomais guais!

nocilla

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Inicial Toomais Toomais Els Toomais endolcim el nostre projecte

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright