12 Gener 2018

“M’he equivocat! Sóc un desastre!”
Quants cops hem sentit aquesta frase?

11 Gener 2018

El passat trimestre els nens i les nenes de Rikkis vam tenir la sort de poder fer unes sessions d’hoquei durant les classes d’Educació Física amb la col·laboració del Club d’Hoquei Igualada.

Per celebrar una fantàstica cloenda d’aquestes sessions hem anat a les instal·lacions de Les Comes on hem fet una trobada amb altres escoles de la ciutat i amb monitors i monitores del Club.

La trobada ens ha servit per acabar de practicar a la pista el que havíem après durant les sessions dutes a terme a l’escola. Entre moltes activitats, hem patinat, hem fet servir l’estic, hem fet jocs de punteria i sobretot ens ho hem passat genial durant tot el matí.

Ha estat una experiència única!

08 Gener 2018

El passat divendres dia 22 de desembre ens vam acomiadar de la Teresa Orpinell, mestra de l'escola durant més de 40 anys i que s'ha jubilat definitivament.

27 Desembre 2017

El passat dimecres 20 de desembre vam poder gaudir d'un gran concert de nadales i de la cantata "Pintem que és desembre" de John Jacobson.

18 Desembre 2017

Durant la infància és quan més ben capacitats estem per a adquirir els hàbits saludables que ens han d’acompanyar al llarg de la vida.

Pàgina 1 de 26
Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs de l'Escola Cicle Inicial Rikkis

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright