Cicle Inicial a la ràdio i a la tele!

Els Rikkis i els Toomais estem treballant els mitjans de comunicació de massa. Portem dies aprenent moltes coses sobre la televisió, la ràdio, la premsa i internet. 

 El passat divendres vam sortir de l'escola preparadíssims per descobrir Ràdio Igualada i Canal Taronja de l'Anoia. Un cop a la ràdio, l'Aitor ens va explicar com funcionen totes les taules de so i vam tenir la oportunitat d'entrar a l'estudi on estaven emetent un programa de tertúlia política. Vam haver de fer molt silenci per tal que a casa no escoltessin res!

Parada per esmorzar, estoneta de joc al parc i xino-xano vam baixar cap a la Rambla on ens esperava l'aventura de convertir-nos en periodistes per una estona. Al Canal Taronja vam poder recrear un programa de televisió, mentre els companys ens miraven per les pantalles i descobrien com es mouen les càmeres a l'hora de gravar.

Estem aprenent moltes coses i sobretot ens ho estem passant molt bé sent protagonistes dels programes de tele i ràdio o fent entrevistes i noticies gràcies a la premsa. I què important és saber buscar informació a internet de manera responsable!

IMG 20180601 WA0013

 

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Inicial Rikkis Cicle inicial Cicle Inicial a la ràdio i a la tele!

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright