Colònies dels Pinotxos

Durant el dia hem combinat la pluja i el sol, però estem molt i molt bé!

Les nostres primeres colònies. Pinotxos juny 2018
Els dies 7 i 8 de Juny, els Pinotxos vam viure les nostres primeres colònies de l’ escola.
Vam sortir a les 9 del matí amb les motxilles ben carregades: sac de dormir, pijama, lot, roba de recanvi, cangur.... i un munt de nervis i emocions.
Vam anar a Sant Martí Sarroca, a la casa de colònies l’ Estol, una casa molt bonica, amb bosc per un costat i vinyes per l’ altre.
En arribar vam fer la descoberta de la casa i dels seus voltants: l’ hort, la granja (amb ànecs, conills i gallines), la piscina, la pista de bàsquet i futbol, el bosquet amb cabanes...
Després ens vam organitzar i ens vam repartir les diferents tasques.
Sí, ens anem fent grans, nosaltres sols vam desfer les motxilles, endreçar al lloc corresponent totes les nostres coses... i ens vam instal·lar en les quatre habitacions de la casa.
Desprès de dinar, vam fer dibuixos i jocs de taula per passar l’estona tot esperant trobar el Pinotxo, ja que l’Anna, la noia de la casa l’havia sentit i vam saber que rondava per allà doncs vam trobar el seu sac de dormir en una de les habitacions.

VIDEO DE LES COLÒNIES


Pel mes de maig aquest any cada dia un raig i pel juny doncs cada dia també ! i després d’un petit xàfec, i un bon berenar, ens vam preparar per a fer el joc de pistes que ens va preparar el Pinotxo. Vam llegir i superar totes les proves sols!, tot un èxit! I sí el vam trobar al bosc, una mica cansat i amb ganes de tornar a casa seva.... un any ple de projectes, lletres, contes i jocs!!! Ens va escriure una carta per a cada nen, creiem que ja s’acomiada d’aquest curs.
Després de sopar vam sortir a fer una volta pel bosc amb les llanternes, i fam fer un divertit joc de nit on les mestres havien de descobrir qui érem, uns petits personatges camuflats en la negre nit.
Una cuca de llum ens va fer aturar el joc de nit i junts vam anar cap a la casa a rentar-nos les mans i les dents i a preparar-nos per la desfilada de pijames, última activitat abans d’anar a dormir.
Va ser un dia molt intens, ple de sorpreses i emocions, poc a poc el cansament i la son va anar guanyant la batalla i ens vam adormir acompanyats de tots els nostres companys, companyes i mestres.
L’endemà no ens va costar gaire llevar-nos, il·lusionats pel que viuríem plegats; després d’ esmorzar vam anar a buscar petits tresors del lloc per portar-los a casa, vam jugar, vam fer braçalets i trenes i vam construir un arc amb troncs i llanes tal i com ens havia manat el Pinotxo ... i després piscina !!!!! fins a l’ hora de dinar.
Ah... abans vam fer les nostres motxilles i ho vam deixar tot tan endreçat com ho havíem trobat.
Van ser uns dies molt entranyables, els vam viure amb intensitat i molta il·lusió, vam descobrir coses noves dels nostres companys, i tots junts ens vam fer més amics.

Mireu totes les fotografies a la galeria de Pinotxos !

IMG 20180607 WA0009

 

IMG 20180607 WA0013

 

IMG 20180607 WA0014

 

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Pinotxos Pinotxos Colònies dels Pinotxos

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright