Sortida a Can Masarnau

Sabeu on és aquesta font ?
Els Pinotxos us ho podem explicar ja que el dimarts dia 22 de maig hi vam anar a peu. Hi ha 3 kilòmetres i mig des de l’escola !


Tot i que al cel hi havia bastants núvols hem enfilat Passeig Verdaguer amunt, hem fet una parada al Parc del Garcia Fosses on hem esmorzat; hem continuat caminant passant per correus, l’edifici del punto Blanco... hem passat pel costat del Carrefour i hem continuat cap a les Comes II enfilant una pista que porta cap a l’Espelt.
Hem trobat la Font, hem begut una mica d’aigua, estava molt fresca !!! hem continuat camí amunt fins arribar a la casa dels avis de la Clara Pelfort. Ens han explicat totes les verdures, hortalisses i arbres fruiters que tenen al seu hort; hem menjat cireres d’un cirerer, també faves i hem jugat amb uns cargols.
Tot això relacionat amb el nostre Projecte de Treball, el Cos Humà, relacionant-ho amb la nostra alimentació.
Cansats però molt contents hem tornat cap a l’escola amb autocar.
Moltes gràcies àvia Manuela i avi Josep !!!

Més fotografies a la galeria de pinotxos.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Pinotxos Pinotxos Sortida a Can Masarnau

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright