Els Follets visitem la Biblioteca

Els Follets hem fet l'habitual caminada fins arribar a Cal Font.

 Els Follets de bon matí hem decidit fer la caminada matinal direcció a la plaça de Cal Font amb la fi de visitar la Biblioteca d'Igualada. La primera parada ha sigut al mercat on hem comprat un llaminer esmorzar per tots: una coca de forner. Caminant amb un bon ritme, hem arribat a la plaça de Cal Font on hem decidit agafar forces i menjar-nos la coca. Després d'esmorzar hem pogut jugar una estoneta al parc abans d'entrar a la biblioteca. Poc a poc i amb molta calma, hem entrat a la biblioteca on hem mirat molts contes i n'hem escollit uns quants com a préstec per la nostra classe. De tornada a l'escola ens ha cridat l'atenció una grua que carregava caixes fins dalt d'un balcó, una situació diferent per observar-la tots junts i amb molta curiositat. Us animem a totes les famílies a visitar-la ja que és un bon espai per mirar i escollir contes amb tranquil·litat. 

Com sempre, agraïm al Robert que ens ha acompanyat i ha compartit un matí diferent amb tots nosaltres. Gràcies i animem a viure aquesta experiència a la resta de famílies.

Si voleu veure les fotografies, podeu anar a la galeria de la classe.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Follets Follets Els Follets visitem la Biblioteca

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright