Els Pinotxos, els Esquirols i els Follets anem al teatre.

Tarda de teatre amb la història del conte "La Rateta que escombrava l'escaleta"

El passat dijous dia 8 a la tarda, els Pinotxos, els Esquirols i els Follets vam anar al teatre de l’Ateneu a veure una fresca i divertida versió del tradicional conte de “La rateta que escombrava l’escaleta”. Una interpretació del conte de Charles Perrault, que posa en escena la companyia Festuc teatre. La història s’explica d’una manera molt entenedora per tots els nens i les nenes, molt visual amb titelles de taula on van sortint els diferents personatges explicant la història amb alguna cançó. Els protagonistes eren, la rateta, un botiguer (el porc), un bomber (el gos), un pagès (el ruc), un doctor (conill) i el gat. La història és la versió original, excepte el final, on ens ofereix una versió menys cruel i molt enginyosa que ens ha sorprès a tots. Com acabarem el conte? Despertem la imaginació on  els diferents finals són possibles i vàlids.
Tots junts hem passat una tarda diferent i divertida gaudint del fascinant món del teatre.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Follets 2n cicle ed. infantil Els Pinotxos, els Esquirols i els Follets anem al teatre.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright