Anem a conèixer l'entorn

Dimecres 13 de març, els Esquirols, vam tornar a sortir de l’Escola per conèixer el nostre entorn.

Anàvem acompanyats per la Montse Baliu i per la mare de l’Hug, la Laura.
Aquesta vegada vam baixar pel Passeig direcció a l’estació del tren, passant per davant de casa el Biel i de casa del Pol, fins arribar al CAP . Allà ens esperava la Magda, la iaia de l’Àlex Godó, ens va convidar a entrar i vam visitar la primera planta. Vam entrar a dins la consulta on hi havia una infermera, la Fani ,que ens va explicar moltes coses de la seva feina. Ja sabem més coses del nostre tema dels metges!!!!
Després hem anat pel carrer Josep Galtés , hem passat pel davant de casa la Judit. El carrer Lladó Bausili, pel davant de casa l’ismael. El carrer Bisbe Castelltort, per davant de casa de la Berta i el Nord. Finalment per l’avinguda Vilanova hem vist la casa que s’estan fent els pares de l’Hug i la casa dels avis del Guim. Pel camí vam veure dues vegades al camió de les escombraries, agafava el contenidor blau del paper. També vam veure passar dues vegades l'ambulància. " Si tenim els ulls ben oberts, podem veure moltes coses!!!!"

Ja veieu que hem fet la descoberta del Barri del Sant Crist. El pròxim dia que sortim tenim pensat anar al Barri de les Flors, esperem que ens faci tan bon temps com avui.

Gràcies Laura per acompanyar-nos.

Veure les fotografies a la galeria de la classe.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Esquirols Esquirols Anem a conèixer l'entorn

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright