Jocs de taula

Dijous 29 de novembre, els Esquirols vam passar un matí diferent. Ens van acompanyar alguns pares per jugar amb jocs de taula.


Havíem d’estar molt atents amb el joc del Jordi, el pare de la Berta i el Nord. El joc era “ Caos a l’habitació” on havíem de buscar objectes iguals.
Aconseguir posar a dormir els animalets de la granja amb el joc “ De nit a l’estable” que jugàvem amb la Txell, la mare del Pol.
A veure qui recordava i trobava les imatges dels contes “ El memo dels contes” que tenia la Marta, la mare del Guim.
El monstre dels mitjons ha desordenat l’armari“ Ordenem els mitjons” ens deia l’Anna , la mare de l’Arlet i buscàvem les parelles.
“Nanu?” amb aquest joc havíem de recordar els objectes que estaven amagats a sota d’uns taps de colors. Quants en recordem? Ens deia la Carola, la mare de l’Àlex Bergadà.
Amb el Marc, el pare del Roc Bernàldez, fèiem que els ponis saltessin els obstacles segons ens deien els daus de colors. El joc era“ Salta,salta,poni!!!!
I finalment amb el Xavier, el pare del Xavi, muntàvem una torre de fruites a veure qui la feia més alta!!!!
Ens ho hem passat molt i molt bé, voldrem repetir aquesta experiència un altre dia.
Gràcies pares i mares per passar aquesta estona tan agradable.

Trobareu més fotografies d'aquest matí a la galeria d'Esquirols.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Esquirols Esquirols Jocs de taula

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright