Segona sortida matinal

Avui 13 de febrer, els Esquirols hem anat a passejar pel Barri del Sant Crist.

Sortim pel Carrer Sant Carles i al número 101, ens trobem amb la casa de la Martina Gomera, que viu al tercer pis.
Continuem i passem pel davant de la farmàcia Juvé, ens trobem al pare de l’Ot que ens convida entrar. Veiem la farmàcia, les dependentes i la tieta Isabel. Marxem molt contents després de regalar-nos un xiulet per cadascú.
Continuem i ara entrem al barri del Sant Crist, anem pel carrer Gaspar Camps, on veiem la casa de la Bruna, al número 20. Davant mateix hi ha un parc on anem a jugar una estoneta, li diem “el parc del vaixell”.
Continuem fins arribar al cap de vall on hi ha un altre parc , té una pista per jugar a futbol i dues porteries de bàsquet. Com que fa un bon sol, ens quedem esmorzar i a jugar una bona estona.
Després continuem caminant, passem pel carrer Coral de la Llàntia, al número 21 ens parem a casa de l’Abril.
A prop hi ha la casa dels avis del Gerard i també a casa de la Roeya.
Seguim pel carrer del costat de la via, allà veiem els nens de l’escola Gabriel Castellà que estan al pati.
Continuem passant pel davant de l’ambulatori, on treballa l’àvia Magda de l’Elna. Passeig amunt fins arribar al número 146, on viu la Nina.
Finalment arribem a l’escola, cansats però contents del recorregut que hem fet. Gràcies a l’Adriana, la mare de la Bruna que ens ha acompanyat.
Esperem fer la pròxima sortida al tercer trimestre.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Esquirols Esquirols Segona sortida matinal

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright