Sortida matinal

Avui 14 de novembre, els Esquirols hem anat a passejar per la nostra ciutat.

Hem passat pel carrer de la Soledat, on ens hem parat a mirar el campanar de l’església. Hem continuat fins arribar a la plaça del Rei, on hem vist l’estàtua del rei Neptú. Hem avançat pel carrer del Roser, passant per la pastisseria Targarona fins arribar a la plaça Pius XII,
- “ la font de l’ou com balla”, han dit uns quants nens. Recordaven haver vist la font guarnida durant la festa de Corpus.
A la font, ens hem fet una fotografia on també es veia la botiga de roba de la mare de la Jana. En aquell moment ha arribat la iaia Montserrat , la iaia de la Jana.
Hem seguit caminant passant per la plaça de l’Ajuntament, on hem entrat a demanar un plano dels carrers d’Igualada.
Hem continuat fins arribar a la Rambla, hem passat pel carrer Sant Magí, on ens hem fet una fotografia al davant de casa l’Arnau que viu en aquest carrer. Ens hem parat al davant de la botiga nova de la mare de la Maria, la Cristina que ens ha convidat entrar.
Pel camí ens hem trobat amb la iaia Teresa, la iaia de l’Elna.
Hem arribat a la plaça de Cal Font, on hem passat pel davant de la casa dels avis de l’Ona. Hem continuat fins arribar al Passeig,una mica cansats i amb fred, teníem ganes d’arribar a l’escola. Pel camí hem trobat l’àvia Maria del Pol Romero.
Quan hem arribat a l’escola estàvem contents de la caminada i de tot el que havíem vist.
Volem donar les gràcies a l’Anna, la mare de la Jana i la Sara,la mare de l’Abril per acompanyar-nos.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Esquirols Esquirols Sortida matinal

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright